24. 11. 2011

Drytooling Pernštejn



! VIDEO !
Listí pomalu zezlátlo a opustilo vzdušné výše, raní mrazíky už dávají tušit příchod zimy.Je ideální čas provětrat zbraně v křupajících spárkách na Pernštejně.
Stěna v Poličce se sice pyšní novými cestami pro drytool, ale šutr je šutr.Pavel sice díky handicapu, saltu na Inlinech, nemá moc motivace pro převislé cesty, avšak Já s Michalem  jsme připraveni trochu provětrat své zbraně a odzkoušet nové mačkolezky.Oblast je odtajněna, přijedou i drajtůůlisti ze Štatlu.
Průvodčíka a popisy výstupů na Pernštejně dává do cajku Johny, který společně s Blboňem skalní oblast dali do cajku a je to takové jejich skalní dítě...Díky tomu vznikla jedna ze zájímavých oblastí pro tréning a psychiku, drajtu i sportovního lezení.
Po popolézání na lehčích cestách se Zoban s Lukinem a Martinou pouštějí do převislých lajn.Zbraně a mačky skřípou občas nožky vyletí ze stěny, hroty drží jak o život.
Povedly se i pěkné onsajty.Ale to nepřijela ještě ta "pravá" špička.Taťka se může konečně po dlouhé době věnovat kameře a focení.Na obou levých liniích byli přidány další přelezy.Pravá hrana nakrokována a pořád čeká na RP.Linie převislou plotnou je zatím jen diskutována a jediný, kdo zatím pokusoval je Johny....výzva!!!
Tak přijeďte pobejt a trohu potupit své cepoše...



Žádné komentáře:

Okomentovat

Nespamuj a piš komentáře k věci!!!